Rietmattenspecialist

Als je op zoek bent naar dikke rietmatten dan ga je natuurlijk langs bij de Rietmattenspecialist. Rietmatten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan een rietmat gebruikt worden als tuinafscheiding of ter decoratie in je tuin of balkon. Ook kunnen ze dienen als goedkope bekleding voor de schutting of het zorgt voor een leuke en natuurlijke uitstraling in je tuin of balkon. Ook kunnen rieten matten gebruikt worden als plafond van een overkapping of als dakbedekking van een pergola en zijn ze makkelijk te bevestigen aan je schutting.

Dikke rietmatten zijn onbewerkt en hebben een stengel dikte van 15mm. Door de dikte van de stengels haal je het maximale uit de rietmat doordat de gezichtsdikheid dankzij de stengels erg hoog ligt. Doordat je er moeilijk doorheen kan kijken, kan je dikke rietmatten perfect gebruiken als balkonscherm of tuinafscheiding. Je creƫert hier meer privacy door.

Doordat dikke rietmatten onbewerkt zijn, zijn ze erg geschikt om onoverdekt te plaatsen. Dankzij de kwaliteit en uitstraling van de matten kan je deze rietmat ook gebruiken op overdekte plekken zoals een dakterras of een balkon.

De levensduur van een rietmat die onoverdekt staat is ongeveer 5 jaar. Als een rietmat overdekt staat zal de levensduur toenemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Huis en Tuin

Haagplanten

Haagplanten vormen over het algemeen de basis van een tuin. Bladhoudende hagen zorgen het hele jaar door voor een mooie groene kleur in uw tuin en daarbij geven hagen ook voldoende privacy. Haagplanten zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een beukenhaag, conifeer, laurier, hedera, taxus, buxus, glansmispel […]

Read More